Het aftellen is begonnen!
Door: Quintonjie
Blijf op de hoogte en volg Quinton
24 Augustus 2010 | Nederland, Diemen
Na maanden van voorbereiding is het over enkele dagen eindelijk zover! Het grote avontuur kan dan beginnen in Suriname. Om precies te zijn, ik vertrek op 30 augustus om 08.45u richting J.A. Pengel International Airport.
Nu vragen jullie zeker af wat ga ik eigenlijk doen in Suriname? Nou dat zal ik jullie vertellen, ik ga 5 maanden stage lopen bij een touroperator genaamd Trips in Suriname. Tijdens mijn verblijf in Suriname ben ik Manager van de Afdeling Studententours van de zojuist genoemde touroperator. Mijn voornaamste bezigheid is het organiseren van excursies expliciet voor Studenten. Met andere woorden zo goedkoop mogelijk onvergetelijke excursies organiseren voor studenten. Daarnaast moet ik voor het bedrijf een klantennetwerk opbouwen en een concurrentieanalyse maken. Wat uiteraard een hele uitdaging is voor mij als beginneling ;)
Maar in die 5 maanden zal ik heus niet alleen maar werken, maar ook genieten van mijn verblijf. En juist de belevenissen die nog zullen komen wil ik graag samen met jullie delen waarbij de foto’s uiteraard niet zullen ontbreken.
Ik hou jullie op de hoogte!
Ik hou jullie op de hoogte!
26 Augustus 2010 - 10:04
Caitlin:
hee!
succes met je reis en veel plezier daar. -
26 Augustus 2010 - 11:03
Jason:
Klinkt heel leuk! Ik ga je volgen! Superveel plezier alvast! En houd ons op de hoogte! :) -
26 Augustus 2010 - 11:04
Laurens:
Heel veel succes en plezier met je reis! Vanaaf gaan we nog lekker los! :D -
26 Augustus 2010 - 12:30
Quinton Jie:
Thanks allemaal en hou jullie zeker op de hoogte
@Laurens Vanaaf gaan we zeker nog los zeker als we meer dan 200 leden hebben ;) -
26 Augustus 2010 - 12:32
Have fun! Ik blijf je volgen hoor... Doe de groetjes aan de kaaimannen ;-D
x -
29 Augustus 2010 - 13:10
Errol:
Veel succes en vergeet niet om regelmatig te sporten :) -
30 Augustus 2010 - 10:55
Martijn:
veel plezier in suriname zal je blog volgen grtz -
01 September 2010 - 11:18
Fan:
Quinton! Waar blijven je verslagen over dag 1, 2, 3 enz?
;) -
01 September 2010 - 12:06
Harry:
Yo Quintino. Veel plezier in suriname. Gedraag je een beetje :D
Groetjes!
02 September 2010 - 16:16
Jessica:
Hoi quinton Ik mis je nu al. Stuur je me op Hyves. Groetjes Jessica,Kevin,Agnes en griffinjie